Veelgestelde vragen Bloombak.nl

1. Worden er bezorgkosten gerekend door Bloombak.nl?

Binnen Nederland leveren wij gratis en worden geen kosten in rekening gebracht. Bestellingen die naar België worden verstuurd wordt een meerprijs van € 40,00 gerekend.

2. Wat is de levertermijn bij Bloombak.nl?

Binnen Nederland worden alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen geleverd. Voor België hanteren wij een levertijd van 1-5 werkdagen.

3. Krijg ik een orderbevestiging?

Ja, u krijgt altijd direct na het plaatsen van de bestelling een orderbevestiging per email. Het email adres dat u heeft opgegeven gebruiken wij voor deze update.

4. Hoe kan ik betalen bij Bloombak.nl?

U kunt betalen via:

  • iDEAL (gratis)
  • Bancontact (gratis)
  • Klarna achteraf betalen (€1,99)
  • PayPal (€1,99)

5. Hoe werkt het met de verzending van bloembakken ?

Al uw bestellingen worden verzonden via onze professionele transportservice. Zodra uw betaling is bijgeschreven op onze bankrekening wordt er een ticket aangemaakt voor uw order. Onze transportservice houdt u op de hoogte van de zending. Heeft u toch vragen? U kunt ons altijd vragen om de verzending/bezorging te controleren.

6. Wat is het levergebied van Bloombak.nl?

Wij leveren in heel Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd (op aanvraag) en in België.

7. Wat moet ik met mijn lege pallet na levering?

Deze is van u en mag u houden of bij het grofvuil zetten. Er zit geen statiegeld op. U hoeft de pallet ook niet te retourneren.

8. Zijn de prijzen op Bloombak.nl inclusief of exclusief BTW?

Al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW. De BTW wordt gespecificeerd op het factuur, mocht u het toch zakelijk willen boeken.

9. Belangrijke informatie

Onze bakken zijn ontzettend stevig en worden naast schroeven ook gelijmd voor extra duurzaamheid. Houd er wel rekening mee dat u de bakken niet te zwaar belast of continu van plek verandert. Omdat onze bakken zijn van lariks hout betekent dit dat het gevoelig is voor overmatige druk. Hierdoor is het belangrijk de bakken voor minimaal 40% te vullen met hydrokorrels. Wij kunnen u goed adviseren over de inhoud. Omdat hout werkt door weersinvloeden adviseren we de bakken niet continu in open ruimtes te plaatsen waar veel hemelwater valt. Een bloembak kan dan overmatig gaan werken waardoor planken krom kunnen trekken. Let hierop voordat u uw plantenbak aankoopt en plaatst. Bloombak.nl is niet aansprakelijk voor eventuele werking van een plantenbak als het op vochtige plekken staat.