HOUTEN PLANTENBAK

Je bestelt een houten plantenbak eenvoudig bij ons. Onze grote plantenbakken zijn gemaakt van Lariks – Douglas hout en Steigerhout.

Houten bloembakken bestellen? Wij bieden de meest exclusieve grote bloembakken aan.

Gratis thuisbezorgd in Nederland

iDeal of Achteraf betalen

Altijd snel geleverd

Buiten Nederland laten leveren? Geen probleem!
Klik hier en neem contact op

Staat jouw gewenste maat er niet tussen? Bekijk onze maatwerk pagina!

Houten plantenbak

Bij ons vind je alleen de meest exclusieve en hoogwaardige bloembakken voor in de tuin of op het dakterras. Onze houten plantenbakken worden met de hand gemaakt en geproduceerd op bestelling.

Ben je op zoek naar een geschikte houten plantenbak maar weet je niet welke maat je nodig hebt? Bloombak.nl geeft altijd vrijblijvend advies en is via WhatsApp zeer goed te bereiken voor zijn klanten. Door onze ervaring op het gebied van tuinartikelen waaronder bloembakken kunnen wij daarnaast gegarandeerd goed advies geven.

Wij hebben plantenbakken in Lariks Douglas hout, steigerhout en eventueel gespoten hout. Kan je niet direct vinden wat je zoekt, heb je vragen over één van onze producten, geen enkel probleem! Hoewel wij de meest gangbare maten aanbieden kan je ook  contact met ons opnemen. Ten slotte  helpen wij graag zoeken naar een geschikte oplossing. 

Houten plantenbak voor op het kantoor

Onze houten plantenbakken kunnen zo gemaakt worden dat ze bij uitstek geschikt zijn voor het kantoor. De plantenbakken kunnen op maat gemaakt worden en binnen of buiten neergezet worden. Een grote houten plantenbak op het kantoor is eenvoudig te bestellen. Staat de juiste maat plantenbak voor het kantoor er niet bij? Bekijk onze maatwerk pagina en vraag geheel vrijblijvend een maat met alle opties aan. Een maatwerk bloembak voor op het kantoor is eenvoudig geregeld!

Plantenbak aanbieding

 Door onze plantenbak aanbieding krijgt u al vanaf twee stuks korting op onze houten plantenbakken. Wij leveren de bloembakken onbehandeld zodat de pure kleur behouden blijft. Daarnaast is het Lariks hout duurzaam en redelijk onderhoudsvrij. Je hoeft het niet te behandelen of schoon te houden. Door het herstellende vermogen zal het na een regenbui geen borstvorming of andere kuren krijgen.

Voor alle houten bakken hanteren wij al een korting vanaf 2 stuks! 

De houten plantenbak van Bloombak is ontzettend goed te plaatsen in verschillende omgevingen. Of je nou graag een Ibiza stijl nastreeft of toch liever de stoere industriële kant op wilt. Wij hebben voor iedere stijl een bloembak staan. De houten bloembakken brengen sfeer en gaan ontzettend lang mee. Daarnaast worden de bakken niet alleen in de achtertuin geplaatst, maar dient het ook ontzettend goed als accessoire in de voortuin. Kortom biedt dit enorm veel karakter en kracht aan de omgeving. Je kan met de houten bloembakken een mooie groene afscherming maken, of een enkele bloembak een opvallend middelpunt laten zijn.

Grote plantenbak kopen

Hout & onderhoud

Voor de productie van de Lariks bloembak en Steigerhout plantenbak wordt alleen gecertificeerd tropisch hardhout, dat legaal is gekapt en duurzaamheidsklasse 2 heeft, gebruikt.

Levertijd
Elke bloem- en plantenbak wordt op aanvraag geproduceerd en wordt binnen 5-10 werkdagen thuis afgeleverd. De bezorgkosten zijn gratis.

Plantenbak buiten groot

Een houten plantenbak buiten groot neerzetten is geen enkel probleem. Onze bakken zijn gemaakt om buiten neer te zetten. De houten buiten plantenbak is zo gemaakt dat het goed bestand is tegen weersomstandigheden. Douglas hout is bijzonder sterk en duurzaam. Een houten plantenbak buiten plaatsen biedt karakter en warmte aan de tuin.

Een houten plantenbak buiten groot van Bloombak is in verschillende maten verkrijgbaar en is niet alleen te gebruiken als houten bloembak op het balkon, maar ook in de tuin.

Belangrijke informatie

Onze bakken zijn ontzettend stevig en worden naast schroeven ook gelijmd voor extra duurzaamheid. Houd er wel rekening mee dat u de bakken niet te zwaar belast of continu van plek verandert. Omdat onze bakken zijn van lariks hout betekent dit dat het gevoelig is voor overmatige druk. Hierdoor is het belangrijk de bakken voor minimaal 40% te vullen met hydrokorrels. Wij kunnen u goed adviseren over de inhoud. Omdat hout werkt door weersinvloeden adviseren we de bakken niet continu in open ruimtes te plaatsen waar veel hemelwater valt. Een bloembak kan dan overmatig gaan werken waardoor planken krom kunnen trekken. Let hierop voordat u uw plantenbak aankoopt en plaatst. Bloombak.nl is niet aansprakelijk voor eventuele werking van een plantenbak als het op vochtige plekken staat.