Houten plantenbak op maat

Iedere tuin heeft andere afmetingen en daarnaast heeft elke bewoner zijn eigen wensen. Bij Bloombak vind je een grote houten plantenbak op maat gemaakt speciaal voor jouw wensen! We gebruiken grey washed steigerhout en lariks douglas hout. Beslis je om een vierkante plantenbak  te laten samenstellen of moet zijn of rechthoekig, wij maken alles op aanvraag. Kortom, vraag gerust en wij laten dezelfde dag nog weten welke prijs eraan gekoppeld wordt.

⇒ Standaard maten? Deze vind je onder het contactformulier. 

Mogelijkheden

  • Je eigen maat
  • Je eigen kleur kiezen

  • Je eigen houtsoort kiezen
  • Particulier én zakelijk

  • Optioneel wielen toevoegen

  • De scherpste prijs in de markt

  • We bieden ook een plaatsingservice op locatie
  • Andere ideeën? Doe een aanvraag en we kijken naar de mogelijkheden

Houten plantenbak op maat

Plantenbak op maat aanvragen

Vraag je maatwerk plantenbak aan via onderstaand formulier. 

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met je op.
Er is een fout tijdens het versturen van de aanvraag. Neem contact met ons op.

Zakelijk plantenbak bestellen

We zijn altijd druk voor zowel particulier als zakelijke klanten. We krijgen vaak specifieke wensen van bedrijven die plantenbakken op maat aanvragen. Dit varieert van 1 bak tot wel 350 stuks. Niks is te gek en we weten altijd ruimte te maken voor onze klanten. Wil je zakelijk plantenbak bestellen? Vul het aanvraagformulier in en we reageren gewoonlijk binnen één dag.

Standaard plantenbak maten

Naast ons maatwerk programma hebben we ook plantenbakken die al op de meest voorkomende maten gemaakt zijn. Deze worden wel pas op bestelling gemaakt maar zijn wel voorzien van standaardmaten. Bekijk ons assortiment van kant-en-klare plantenbakken in verschillende maten.

Buiten Nederland laten leveren? Geen probleem!
Klik hier en neem contact op

Materiaal hout

Houten plantenbak op maat gemaakt

Zoals eerder aangehaald, elke tuin en/of omgeving is anders. De ene tuin is sfeervol, warm en cozy waar de andere strak en licht kan zijn. Vaak zien we dat onze klanten de gewenste afmetingen niet vinden op standaard webshops. Daarom is maatwerk vaak de beste optie. We leveren ze ook altijd op pootjes waardoor de ondergrond bestemd is tegen tegels en/of zand of aarde.

Plantenbak op maat

Bloembak op maat

Op elk potje past een dekseltje, dit geldt ook voor de invulling van je tuin. Door onze brede ervaring weten wat voor elke planten- en bloembak op maat iets te maken. We krijgen vaak foto’s van onze klanten doorgestuurd met de maten erbij. Vervolgens zullen wij een inschatting maken van de hoeveelheid hout dat wij gebruiken voor de bloembak.

Steigerhout plantenbak op maat

Steigerhout plantenbak op maat laten maken, dat doen wij voor je. Onze grey washed plantenbakken. Het hout is sterk en hierdoor bij uitstek geschikt voor het maken van een steigerhout plantenbak. Het steigerhout houdt zich ook goed in zware weersomstandigheden. Om deze reden maken we deze houten plantenbak op maat ook voor buiten.

Veel mensen denken dat een steigerhout plantenbak op maat ook van bijzonder/ander hout wordt gemaakt. Het is van vurenhout gemaakt en dat komt van een fijnspar af. Dit is de meest gebruikte soort binnen Nederland. Het hout is zeer flexibel en kan daarom ook tegen een stootje!

Plantenbak op maat hout Lariks – Douglas

Wij gebruiken uitsluitend gekwalificeerd hout: Steigerhout en Lariks/Douglas. Dit kost wat meer, maar levert ook vele jaren meer plezier op. Doordat we hout van hoge kwaliteit gebruiken zal het niet snel rotten en blijft de kleur altijd mooi.

Houten plantenbak op maat

Bij ons kan de keuze gemaakt worden uit twee typen hout. Douglas/Lariks hout en grey washed steigerhout. Douglas hout is blank en geeft het houten warme karakter. Houd je meer van industrieel? Hiervoor leent steigerhout zich goed. Het is stoer van uitstraling en past zich goed aan bij strakke maar ook drukkere omgevingen.

*Let op: maatwerk opdrachten kunnen niet retour gestuurd worden.

Maatwerk plantenbak

De hout maatwerk plantenbakken en bloembakken zijn allemaal met de hand gemaakt. We bieden de keuze uit steigerhout en lariks Douglas houtDoordat het hout fijn is geschaafd geeft het de omgeving een strakke en warme uitstraling. De houten bloembakken fungeren ook bijzonder goed als afscheiding van de tuin, terras of parkeerplaats. door onze maatwerk oplossing is er voor iedere omgeving een oplossing. Vaak maken wij plantenbakken voor bedrijven op maat. Er zijn specifieke wensen qua hoogtes, functionaliteiten en/of kleuren.

Een hoge maatwerk houten plantenbak

De hoogte van een maatwerk houten plantenbak maakt niet veel uit. We kunnen tot ca 230 cm in de hoogte transporteren. We vinden het wel belangrijk om de kwaliteit te waarborgen. Dit betekent dat een hoge maatwerk houten plantenbak ook een minimale breedte verlangt om stevigheid en duurzaamheid te garanderen. Natuurlijk is het ook mogelijk om lage plantenbakken te bestellen. Een minimale hoogte van 40 tot 50 centimeter is wel geadviseerd aangezien onze plankbreedte 20 tot 25 centimeter is. Dit betekent dat een lage plantenbak met een minimale hoogte van twee planken geleverd wordt.

Verrijdbare plantenbak kantoor

Wij kunnen elke maatwerk plantenbak op wielen leveren. Een verrijdbare plantenbak kantoor is goed te realiseren. Afhankelijk van de grootte en gewicht wat erin komt te liggen bepalen wij hoeveel wielen wij eronder zetten. Er zullen altijd stevige wielen onder komen en deze kunnen op verzoek ook blind gemonteerd worden. De wielen zijn voorzien van een blokkeer systeem waardoor de plantenbak niet alle kanten op kan rollen.

Hout plantenbak maken

Omdat we specialist zijn in houten plantenbakken maken is dit iets waar we ontzettend goed in zijn. Zoals eerder benoemd leveren we geregeld aan bedrijven, hoveniers maar vanzelfsprekend ook aan particulieren. Een hout plantenbak maken is voor ons dan ook een koud kunstje maar het vergt wel precisie. Omdat we vinden dat elke houten plantenbak die we maken ook vol trots in onze tuin moet kunnen staan leggen we de eis zeer hoog voor onszelf.