Bloembakken en Potterie

In samenwerking met Terras & Trends plantenbakken verkopen wij alle exclusieve bloembakken en plantenbakken, ook wel bekend van VT Wonen. Bloombak is aangesloten als officiële dealer van de bloembakken. Door de prachtige unieke bakken kun je oneindig combineren en innoveren binnen de omgeving waar ze geplaatst worden. De populairste en meest exclusieve modellen bieden we op onze categorieën pagina aan.

Terras & Trends verkooppunt

De Terras & Trends plantenbakken bieden we in verschillende kleuren aan. Waaronder poedercoat antraciet, -taupe, -wit en corten. Daarnaast betaal je bij ons nooit meer dan de reguliere verkoopprijs en profiteer je altijd van gratis verzending.

De producten zijn van zeer hoogwaardig en duurzame kwaliteit en is geschikt voor de decoratie van eetgelegenheden, kantoorruimtes en hotelruimtes. Onze cortenstaal uitvoering is duurzaam ontwikkeld en goed milieubewust. Het is vergelijkbaar met RVS en het hoeft niet behandeld te worden. Het gaat dus ontzettend lang mee. De poedercoat varianten zijn bestand tegen alle (zware) weersomstandigheden!

Exclusieve Bloempotten

Naast de vierkante en rechthoekige bakken is er ook keuze uit de breeze rond collectie, dit zijn exclusieve bloempotten. Deze potten geven een sterk karakter aan de omgeving en zijn daarnaast ook nog eens zeer duurzaam. Je zou denken dat het zeer zware potten zijn maar door het productieproces heen zijn alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen gebruikt. Tijdens dit proces is rekening gehouden met de zwaarte van de pot. Hierover is dus vooraf al goed nagedacht. Deze exclusieve bloempotten zijn dus goed te verplaatsen. De volledige pot is weersbestendig en zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken.

Lariks houten Plantenbakken

Wanneer je op zoek bent naar een strakke en moderne invulling van de tuin bieden we ook Lariks houten plantenbakken aan. Lariks hout staat erom bekend dat het de kleuren van de omgeving prachtig aanneemt. Daarnaast is het hout licht maar ontzettend duurzaam. Ze worden standaard geleverd met pootjes eronder waardoor de onderkant niet zal rotten. Ze worden aangeboden in vierkante vorm, maar ook in rechthoekig. Door deze vormen is het op elke plek te gebruiken.

Terras & Trends plantenbakken

Omdat we trots zijn dat we aangesloten zijn bij de grootste tuinleverancier van Nederland voeren we dan ook graag die producten. We staan achter de ontwerpen en het productieproces. Terras & Trends verwerkt alles op een milieubewuste manier en ontwikkelt alle bloempotten met gebruik van grondstoffen dat je verzekert van een duurzaam product.

Collectie

De collectie van Terras & Trends bloembakken is voor een groot deel ook te bewonderen bij ons op de webshop. We bieden poedercoat plantenbakken in antraciet, taupe wit en corten aan. Natuurlijk, zoals je gewend bent, zijn de producten van zeer hoge kwaliteit waardoor de plantenbakken voor buiten zeer duurzaam. Ze volstaan uitstekend als decoratie bij de entre van het huis tot sfeerbakken in de tuin. De cortenstaal bakken zijn milieuvriendelijk en net zo sterk als RVS en heeft geen behandeling nodig.  Ook de poedercoat variant is verder bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bekijk de hele collectie hier